Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Veelgestelde vragen


Wat biedt Frank & Roel Computer Service?
Wij bieden hulp aan huis bij het oplossen van uw computerproblemen.

Hoe kan ik jullie bereiken?
U kunt u op onze Contact pagina het Contact Formulier invullen of een email sturen naar contact@frankenroelcomputerservice.nl Wij zullen altijd zo spoedig mogelijk reageren.

Waarom zijn jullie niet telefonisch bereikbaar?
Aangezien we beide nog studeren kunnen wij niet garanderen dat we 8 uur per dag bereikbaar zijn via de telefoon. Daarom hebben wij er voor gekozen alleen via email benaderbaar te zijn. Gelukkig kunnen wij deze email overal lezen en zullen wij zo spoedig mogelijk reageren.

Waarom zijn jullie zo goedkoop vergeleken met andere bedrijven?
Wij zijn zo goedkoop omdat wij mensen helpen in onze vrije uren. Wij studeren beide namelijk nog en vinden het leuk om mensen blij te maken door ze bij te staan bij hun computer en elektronica gerelateerde problemen.

Installeert Frank & Roel Computer Service ook software?
Ja, wij installeren ook software, uiteraard alleen als de software legaal is.

Maken jullie ook websites?

Ja, hier gebruiken wij het CMS systeem WordPress voor. Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen.

Hoe werkt Frank & Roel Computer Service?

Frank of Roel komen bij u thuis en samen met u kijken zij wat het probleem is en welke wensen u heeft. Vervolgens gaan zij op zoek naar de beste oplossing voor uw specifieke probleem. Vanzelfsprekend kunt u uw computersysteem ook bij hen thuis brengen, zij zorgen er dan voor dat het probleem zo spoedig mogelijk is opgelost. U bent hem dan maximaal 4 – 5 werkdagen kwijt. Als u de computer langs brengt is dit voordeliger voor u, er worden namelijk geen voorrijkosten gerekend en we kunnen het probleem sneller oplossen.

Garanderen jullie dat mijn computersysteem werkt wanneer jullie weggaan?

Uiteraard doen wij er alles aan om u te helpen. Maar als een probleem onoplosbaar is, kunt u ons daar niet voor aansprakelijk stellen.

Wat kost het?

Wij rekenen een prijs van €30,- per uur. De voorrijkosten bedragen €15,-.

Hoe lang duurt een gemiddelde klus? 

Het is lastig om een indicatie te geven, want dit ligt geheel aan het probleem. Maar u kunt er vanuit gaan dat wij gemiddeld 1 tot 3 uur bezig zijn met een klus.

Bij wie moet ik zijn wanneer ik niet tevreden ben over de oplossing of service?

Wij staan u altijd graag te woord. Wanneer er problemen zijn, helpen we u met het zoeken naar een oplossing. U kunt uw vraag, klacht of informatieverzoek voorleggen aan Frank of Roel. Indien wij u niet direct te woord kunnen staan, kunt u uw telefoonnummer achterlaten in het Contact Formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.