Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Webdesign


Website

Als ondernemer zijnde kun je op de dag van vandaag niet meer zonder een website. Je website is je digitale visitekaartje en onderscheidt u van andere mensen in dezelfde branche.

Heeft u nog geen website? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u voorzien van een eenvoudige doch mooie en strakke website. Zie onze Portfolio pagina voor enkele voorbeelden. Daarnaast onderhouden wij de website ook voor u, mocht dat gewenst zijn.

Voor een meerprijs kunt u ervoor kiezen een eigen Content Management SysteemEen Content Management Systeem is een webapplicatie, die het mogelijk maakt eenvoudig uw website aan te passen zonder veel technische kennis aan de website toe te laten voegen door ons. U kunt dan zelf aanpassingen doorvoeren.

Dit alles bieden wij u voor een zachte prijs. U kunt een gratis een offerte aanvragen via ons contact formulier. Geef uw wensen door en wij zullen binnen twee dagen een offerte sturen.

Hosting

Naast het maken van uw website bieden wij ook een plek aan om deze te hosten, met prijzen variërend naar gelang de gewenste opslagruimte. Kijk voor meer informatie op onze hosting pagina.